Laddning inför Topploppet!

Det börjar att dra ihop sig för Topploppet, som jag, Pernilla och Lotta ska springa den 2 oktober kl 14. Ska bli sjukt kul, 5 km är sträckan och jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på….:)!

Jag har börjat boosta upp kropp och hy så att man inte blir sjuk nu när det börjar bli lite kallare och kyligare. Käkar KEB`s boosting vitaminer med havtonsolja för bättre hy och mindre rynkor sedan några månader tillbaka och nu kör jag även  Berrocca varje morgon för att slippa höstförkylningarna som brukar komma som ett brev på posten så fort barnen börjar dagis igen efter sommarlovet. Dessutom har jag laddat upp med nya, snygga träningskläder ifrån PUMA.

Fick info om PUMA Running som är en mindre kollektion som är anpassad efter Sveriges höst och vinterklimat. Fukttransporterande tyger som andas, har extremt skön passform och plagg som dessutom håller värmen i höstrusket!

Det hjälper alltid att ha snygga skor och kläder när man tränar, såå nu kör vi! Blir du sugen, går det forfarande att amäla sig här!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *