Lindex + Rachel Zoe = sant

Klädkedjan Lindex lanserar vårkollektionen med hjälp av en Rachel Zoe, känd amerikansk stylist, redaktör och tv-stjärna.

  Rachel Zoe har stajlat och valt ut favoriter ur klädekedjans vårkollektion. Det är första gången Lindex gör ett samarbete med en internationell stylist.
– Vi vill överraska våra kunder och valde därför att arbeta med en av världens mest kända stylister. Rachel Zoe har en unik förmåga att plocka fram den bästa stilen för varje kvinna vid olika tillfällen. Hon är internationellt känd för sin stilkänsla och vi är glada att kunna erbjuda samma inspirerande styling till våra kunder. Vi tror att kollektionen kommer bli mycket uppskattad, säger Lea Rytz Goldman, design- och inköpsdirektör på Lindex.

Den 18 april blir samarbetet synligt i kedjans samtliga butiker, 428 på 12 marknader. Kollektionen kommer också att finnas till försäljning online i 27 länder.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *