Marlies Dekkers på NK

Från i höst finns det holländska underklädesmärket Marlies Dekkers representerat på NK Damunderkläder.

Marlies Dekkers utgår från människors olika former i sitt skapande, med visionen att alla ska framhäva den del av kroppen som de tycker är extra vacker. Därför skapar hon exklusiva underklädesmodeller som med olika former och detaljer gör det möjligt att fokusera på just de delarna, till exempel skuldrorna eller nacken.

Hennes underkläder placerar sig i gränslandet till modeplagg, och älskas av moderna kvinnor med stil och självförtroende. Celebriteter som Lady Gaga, Paris Hilton, Dita von Teese och Britney Spears är trogna kunder som tagit till sig Marlies Dekkers koncept.

Märket har nyligen uppdelats i två linjer; det lyxiga och exklusiva Marles Dekkers får sällskap av nya, ungdomligt coola Undressed by Marlies Dekkers. Undressed har ett trendigt och fräscht uttryck med coola skärningar och grafiska mönster.

Marlies Dekkers största första hit, som alltid ingår i bassortimentet. Sedan Sarah Jessica Parker syntes i ovan Bh i ett Sex in the City-avsnitt har den varit superhypad!

Vårnyheter som finns i butik from januari.

Karin från NK hade på sig en väldigt snygg kameraväska från IXUS, perfekt för både telefon, visitkort och div. saker när man måste ha båda händerna fria. Den är specialdesignad i limited edition och finns på bla hos Skinndeep.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *