Martina Bonnier släpper sin första moderoman!

 

Idag fick jag hem Martina Bonniers nya roman Obsession. Martina är mångårig modechef på Damernas Värld och DV Mode, och sedan 2011 även chefredaktör för tidningen. Hon har tidigare skrivit modeboken "Fashionista" och nu släpper hon sin första moderoman. Boken är ganska stor, ger en lyxig känsla och innehåller massor av vackra bilder. Jag ska försöka börja läsa den här i helgen!

Om Boken:

Familjen Brandt är en lysande stjärna på den svenska modehimlen – Margaux, landets mest fruktade och respekterade moderedaktör; Marc, grundaren av ett jeansimperium; Miuccia, bloggerskan som med ett klick på sin dator kan lyfta eller sänka en hel kollektion. De andas och lever mode 24 timmar om dygnet. Tills en dag då Marc drabbas av en mitt-i-livet-kris och ger sig av till den skånska myllan för att bli ekobonde…
Martina Bonniers nyskapande modebok är en färgstark och personlig berättelse varvad med roliga modefakta och sagolikt vackra bilder tagna av stjärnfotografen Nils Odier. Följ med till modevisningarnas frontrow i Italien, Palm Beach-inspirerade strandpromenader, flärdfull herrgårdsweekend, bondgårdschict lantliv och haute couturens Paris. En lyxig present till dig själv fylld både av ljuvlig inspiration och praktiska råd om hur du bygger en stil som håller livet ut! 

Finns att köpa blahär, pris 199kr.
 

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *