Mercedes Benz Fashion Week Stockholm

Mellan den 16 och 22 augusti riktas modevärldens ögon återigen mot Stockholm Fashion Week. Star! är på plats där det händer för att ge tittarna omedelbar inblick i det svenska modeårets viktigaste händelse.

Under Stockholms modevecka, som i år är större än någonsin tack vare att Svenska Moderådet och Berns valt att hålla sina presentationer under samma vecka, kommer Star! att sända rapporter med det senaste catwalkmodet från svenska designers, liksom intervjuer med modeskaparna och deras celebra gäster.

Förra säsongen expanderade Star! sina sändningar från Stockholm Fashion Week och försvarade därmed sin position som Sveriges främsta modekanal. Det fortsätter kanalen med även denna säsong – när väl alla intryck sjunkit in kommer ett fullängdsprogram med trendspaning och mer djuplodade intervjuer med de svenska modeskaparna att sändas.

Programledare för alla program från Stockholm Fashion Week Spring/Summer 2011 på Star! är Freya Clausen.

Sändningar från Stockholm Fashion Week Spring/Summer 2011 på Star!
Tisdag 17 augusti kl 20.30          15 minuters rapport
Onsdag 18 augusti kl 20.30        15 minuters rapport
Torsdag 19 augusti kl 20.30        15 minuters rapport
Lördag 21 augusti kl 19.00          3×15 minuters rapport

Lördag 4 september kl 17.30       1 timmes långt specialprogram

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *