Morgonmums från Ellas Kitchen

Jag har länge sett de färgglada klämförpackningarna i parken, på bussen och på stan men när jag letat i butikerna har jag ej hittat några. Förra veckan när jag var på Star PR låg de plötsligt framför mig och jag tog tillfället i akt att ställa alla frågor jag hade om dessa nya barnmatsförpackningar ifrån Ellas Kitchen!

Ellas Kitchen är 100% ekologisk barnmat och finns både som barnmat, smoothie och nu även som Morgonmums. Den första ekologiska frukostprodukten som innehåller en blandning av ekologisk frukt, yoghurt och fullkornsris. Morgonmums finns i smakerna Banan och mango och är från 6 månader.

Ellas Kitchen säljs i alla dagligvaruhandelsbutiker men tyvärr stämmer ej detta, då jag jag har letat efter dessa produkter i flera ICA och Konsumsbutiker utan att hitta dem. Hoppas att de snart får en något bredare distribution. Priset är 14,90 för smoothies och 16,90 för Puréerna och Morgonmums.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *