Musse Hasselvall inleder samarbete med Frank Dandy

Frank Dandy Superwear rekryterar Musse Hasselvall som kreativ chef och han blir därmed ansvarig för bolagets fortsatta varumärkes- och designarbete.

Tidigare i år utnämndes Musse till Sveriges bäst klädda man av magasinet ELLE och han är en härligt kreativ och glad kille tycker jag. Han är även en framstående kampsportare och har ett stort intresse för mode och kläder samt att han har en mångårig erfarenhet från film, tv och reklambranschen.

Grattis till en bra rekrytering och jag ser med spänning fram emot kommande kollektioner! Jag har inte själv testat tjejmodellerna ännu, men känns som att det är dags att ge sig ut och kika på utbudet och designen!

Musse Hasselvalls första underklädeskollektion för Frank Dandy Superwear lanseras hösten 2011.

Musse Hasselvall

Varumärket Frank Dandy Superwear grundades 2003 som ett mönstrat alternativ till det traditionella utbudet av kalsonger och trosor för män och kvinnor. Genom nyskapande design, hög kvalitet och uppmärksammad marknadsföring är Frank Dandy Superwear idag ett av de ledande varumärkena inom modeunderkläder i Skandinavien.

 

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *