Ny sajt för pappor!

Den nya sajten Pappaprylar vänder sig i första hand till pappor. Bakom sajten står två pappor som vill sälja barnprodukter som de själva använder eller mycket väl kan tänka sig att använda (självklart är även mammor välkomna att shoppa här). Här hittar du ett härligt utbud av roliga kläder, leksaker, möbler, barnvagnar mm.

Fashionguide fastnade för denna DeltaBaby Travel 2 in 1. Väskan består av fem stora fack som stabiliserar sängens kanter och gör innehållet lätt tillgängligt för skötsel av barnet. Den har två praktiska termofack med kardborreband för kall eller varm dryck i nappflaska. Utfälld blir Travel Baby lätt till en babysäng för barn upp till 6 månader eller en skötbädd utan att du behöver tömma väskan på innehåll. Smart! (Pris 785 kr). Favoriten Elodie Details fina haklappar och nappar finns att köpa på denna sajt och mkt mkt mer kul, absolut värt ett besök!

Bilder: Pappaprylar.se

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *