Nya dofter ifrån Kiehl`s

Kiehl`s har relanserat sina klassiska doftoljor. De högkoncentrerade doftoljorna är förpackade i eleganta amberfärgade glasflaskor med roll-on applikator och nu i vår lanseras fyra nya doftoljor – Musk, coriander, vanilj och Grapefrukt. Fler dofter kommer att lanseras senare under året. Förpackningen är supersmidig och har en roll-on applikator som gör det enkelt att ha med i handväskan, tar inte massa plats och gör det lätt att kunna fräscha till sig.
Min favorit bland de nya dofterna är Coriander. En annorlunda, lite mustig doft som skiljer sig ganska ordentligt mot mina andra doftfavoriter som oftast är lite lättare och fräschare. Priset är 325 kr för 7 ml och finns hos Kiehl`s på Mäster Samuelsgatan 5 i Stockholm och hos Kiehl`s på NK i Stockholm. För kunder utanför Stockholm går det som sagt bra att ringa 08-678 40 02 för telefonbeställning.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *