Nyhet från Boob

  

Svenska Boob fyller 10 år under hösten 2010 och firar detta bla genom att lansera Boob Underwear.  

Kollektionen innehåller bla  en Boob Fast Food Bra – en BH som kombinerar komforten av seamless BH med en feminin design. Den har formade kupor och anpassar sig på ett flexibelt sätt efter byststorleken som kan variera under amningsperioden. Storleken kan även justeras med hjälp av en extra förlängning med hyskor och hakar som medföljer varje BH. Slimming Brief, en trosa som tack vare inbyggd support hjälper magen att komma på plats efter graviditeten passar perfekt att matcha till Boob Fast Food Bra.

Både BH och trosa finns i tre färger, Black ,Almost Nude och Purple.

I kollektionen Boob Underwear ingår även smarta produkter för den blivande mamman; förutom favoriter och bästsäljare som tights, leggings och en seamless belly tube så lanseras även stödstrumpor, Boob Relief Socks, som avlastar svullna och trötta ben under hösten 2010. Strumporna finns i helsvart och en multirand (Rek ca pris 130 sek).

Alla plagg i Boob Underwear är certifierade enligt ÖKO-Tex 100 för att garantera plagg du tryggt kan bära närmast kroppen.

                                                .  

 

 

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *