Nyheter från Redken


Om du har ett hår som behöver extra lyft och stadga har Redken lanserat två nya produkter som ger maximalt med lyft från hårbotten och skapar en naturlig fyllighet. Rootful 06 Root Lifting Spray ska användas i fuktigt hår och därefter fönas med stor borste för bästa resultat. Redken Layer Lift 07 Lenght Elevating Spray Gel är en lätt spray-gelé som skapar volym samtidigt som det motverkar platthet. även denna produkt ska appliceras i fuktigt hår och därefter fönas.

Då jag själv har väldigt tjockt och lockigt hår är jag inte själv i behov av extra volym däremot älskar jag Redken`s balsam och inpackningar för just tjockt, lockigt hår. Redken Fresh Curls Curl Recovery Mask är en intensiv inpackning för mellantjockt till grovt lockigt hår. Den definierar lockarna, kontrollerar frizzigheten och ger även glans. En underbar produkt som jag använder 1-2 ggr/vecka just för att den även tillför fukt.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *