Nyheter hos Esprit!

Idag tog jag mig ut till Bromma Blocks, den nya gallerian vid Bromma Flygplats och COOP. En gigantisk galleria med butiker såsom Esprit, H&M, Scorett, Jackie, Åhlens mfl samt flera trevliga matrestauranger, caféer och fikaställen.

Tidigare i veckan lovade jag er att komma tillbaka med några bra shoppingtips från den nya Espritbutiken och jag kan säga att det fanns massor av snygga höstplagg. Flera av höstens stora trender såsom stickat, rutiga skjortor, snygga höstkappor och en hel del denim hittade jag i butiken.

Denna randiga stickade väst fastnade jag för, snygg med ett smalt bälte i midjan och värmer gott kalla dagar. Pris 799kr.

Svart kavaj med snygga slag och detaljer. Pris 899kr.

Puderosa mixat med denim ger en mjuk och snygg känsla….

Det fanns flera snygga kappor i butiken, denna fastnade jag för då den känns kvinnlig och har en snygg form på kragen. Pris 1799kr.

Militärgrön parkas med fårskinnskrage 1499kr.

Butiken finns i två plan och säljer både dam och herr. Denna invigningshelg är det dessutom flera bra erbjudanden i butiken.

Äntligen en riktigt bra galleria i västerort!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *