Operation Smile!

Nästa vecka drar FACE Stockholm igång en kampanj där 60 kronor av varje sålt Lipgloss med namnet Smile går till Operation Smile.

Tack vare organisationens medicinska volontärer kan barn som föds med ansiktsdeformiteter i utvecklingsländer få den operation och vård de så väl behöver för att kunna leva ett normalt liv.

– FACE Stockholm vill hjälpa till att sprida leenden via Operation Smile. Organisationens arbete är beundransvärt och barnens glädje efter operationen går rakt in i hjärtat på oss, säger Gun Nowak.

Operation Smiles vision är att inget barn i världen ska kränkas eller tvingas leva undangömt på grund av en behandlingsbar ansiktsdeformitet. Tack vare medicinska volontärer, som delar med sig av sin tid och sin kunskap, kan barn i utvecklingsländer erbjudas operation utan kostnad för deras familjer. En operation tar mindre än en timme och förändrar ett barns liv för alltid.
www.operationsmile.se

 

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *