Oriflame samarbetar med supermodell

I höst kombinerar Oriflame dåtidens klassiska femme fatale med en av nutidens supermodeller Natalia Vodianova. I lanseringen av nya doften Midnight Pearl Eau de Parfum som utstrålar sött päron och exotisk röd jasmin samt kompletteras med noter av mörkt agarträd som lockar fram din inre femme fatale.

 De välrenommerade, franska smyckedesignerna Marie Cluzel och Stephanie Bascou är kreatörerna bakom den magnifika glasflaskan. Marie och Stephanie har en förkärlek för den svarta pärlan och i deras design hyllas pärlans naturliga lyster och magi. Designerduon har prytt Midnight Pearls flaskhals med en trio av svarta pärlor som kan tas av och användas som ett smycke.

Midnight Pearl Eau de Parfum finns att köpa fr.o.m. den 13 oktober i Oriflame Concept Store i Stockholm, på www.oriflame.se samt genom Oriflames oberoende konsulenter. Midnight Pearl Eau de Parfum, pris 355 kronor.
 

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *