Pixie Collection!

En avantgardistisk kollektion av lekfulla, färggranna och användarvänliga kaffetillbehör.

Jag är ett stort fan av Nespressokaffe och älskar vår Citiz & Milk som jag gav min man i present för några år sedan. Nu har Nespresso gjort ett samarbete med Designstudion ”5.5 Designers” och tillsammans utvecklat PIXIE Collection. Efter ett intensivt idéutbyte designade 5.5:s team en färgsprakande kollektion som till sitt yttre är inspirerad av Nespresso-varumärkets mest ikoniska attribut; Nespresso-kapslarna.

För att återspegla sortimentet med 16 stycken Nespresso Grands Crus så finns kaffekopparna i PIXIE Collection i 16 olika färger. Kopparna finns i två storlekar, Espresso samt Lungo (vanlig kopp kaffe) och har alla dubbla väggar för optimal värmeisolering. De är dessutom medvetet designade med en rundad form för att främja crema och framhäva kaffets aromer.

PIXIE Collection kommer att finnas i Nespresso Boutique på Biblioteksgatan i Stockholm. Senare i vår öppnar en stor flaggskeppsbutik på Kungsgatan.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *