Pressdag hos Lexington…

Nu kan du äntligen shoppa Lexingtons fina kollektioner både när det gäller kläderna och inredningen via nätet! I stort sett finns hela sortimentet att få tag på här och webbshoppen är nog efterlängtad av många. Igår fick jag mig en titt på hösten och vinterns kollektioner och det såg som vanligt väldigt snyggt ut.

Jag skulle gärna inreda hela mitt hem i Lexington då jag älskar den här stilen. Klädkollektionen växer för varje kollektion som görs och jag tycker att de börjar hitta sin form även här nu. Till hösten finns flera fina plagg i murrigt, härliga färger mixat med denimplagg och rutiga mönster.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *