Pressvisning av Affordable Luxury…

Den 8 december släpps en elegant och mysig Affordable Luxury-kollektion hos Lindex. Kollektionen består av  snygga underkläder i spets och satin, lyxiga och sköna loungewear kläder i färgtonerna svart, opalgrått och cremevit och smycken .

Kollektionen innehåller flera väldigt snygga underkläder i olika modeller, en loungekollektion och en smyckes/accessoarkollektion. Personligen gillar jag underkläderna i svart spets och de svarta loungekläderna (Kimonon och byxorna är så snygga att man likväl kan ha dem när man går ut en kväll ).

Tyvärr glömde jag att fråga om prisnivån på denna kollektion men den landar i butikerna runt om i landet den 8 december och kommer även att säljas i deras webshop!

Designern bakom Lindex "Affordable Luxury" kollektion Ewa Larsson.

Jag fick en pratstund med Ewa igår på presspresentation och hon berättade att hon inspirerats av sjuttonhundratalets rokoko och Kina. Fokus har varit att plaggen ska vara något utöver det vanliga med genomtänkta detaljer.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *