Randolph – Stockholm

Nu lanseras ett nytt svenskt klädmärke i Sverige ‐ RANDOLPH Stockholm – ett modemärke för urbana, mode‐ och kvalitetsmedvetna kvinnor i alla åldrar.

‐ Modevärldens säsongscykler går alltför snabbt. Jag vill istället bygga vidare på tidigare kollektioner. Ett hållbart mode ur flera aspekter. Ett slags ”slow fashion” med eftertanke. Kvalitetsplagg som jag vill ha i min garderob, plocka fram och recycla med jämna mellanrum. Det är min syn på mode, säger Marianne Randolph.

Mellan 1991 och 2004 drev Marianne Randolph, tillsammans med Marie Wäsenberg, NK Trend i Stockholm, som utöver internationella designer även framgångsrikt sålde egendesignade märket Wera Stockholm.

Premiärkollektionen består av 22 modeller i jersey och stickat. Modellerna är nyutvecklade eller uppdaterade från kollektionerna 1991‐2004. Samtliga jerseykvaliteter tillverkas i Sverige och de stickade plaggen produceras i Kina av
kashmir eller mulesingfri merinoull. Plaggen är lättburna, tidlöst moderna och lättkoordinerade. Färgskalan går i svart, klarrött och mullvad.

Kollektionen säljs exklusivt genom Randholph.
 

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *