Relansering av Biotherm Aquasource

Igår startade jag dagen med en promenad från Kungsholms Torg ut till Skeppsholmen och Moderna Museet där Biotherm bjöd in till pressfrukost för relanseringen av klassikern Aquasource. Det var en underbar morgon med blå himmel och sol men -20gr, så det var vääääldigt kallt :)!

Jag har testat denna produkt tidigare men har känt att den varit lite för "lätt" för min hy, har aldrig tidigare märkt någon större förändring i huden. Nu har man ändrat lite i konsistensen och den finns nu i tre olika varianter. Gel, Gel-Creme och Creme, som är den rosa burken (När jag testade på plats så kändes det spontant som att jag personligen ska använda den rosa burken och inte den gröna som jag gjort tidigare.) 

Ser fram emot att testa den igen för att se om jag ändrar uppfattning efter detta…

Nya Aquasource har ett långtidverkande resultat, upp till 48 timmar skall den ha bevisad effekt på huden. Produkten innehåller bla Mannose som är ett naturligt socker som tillsammans med Biotherms thermalplankton ger en långvarig återfuktning. 

Biotherm har även sänkt priset på produkten från 440kr till 370kr!

Detta är en av de bäst säljande hudvårdsprodukterna i världen och var 8:e sekund säljs det en Aquasource produkt någonstans i världen.

 

 

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *