Sabina and Friends!

Trenden med att hyra olika designväskor och kläder under en period har funnits utomlands och speciellt i New York och Los Angeles i flera år. Nu har Sabina & Friends lanserat sitt koncept i Sverige. Som kund erbjuds du det senaste modet, en ny och uppdaterad garderob så ofta du önskar och designmärken med hög kvalite.

Jag blev lite nyfiken på detta koncept och bestämde mig för att besöka dem förra veckan!

Deras showroom finns centralt i Stockholm på Grev Turegatan och här hittar du märken såsom Miu Miu, Missoni, Paul & Joe Sister, Sass & Bide mfl.

Snygg, vit sidentopp från Paul & Joe Sister.

Blus Paul & Joe Sister, kjol Miu Miu

Jag provade igenom en del av kollektionerna som finns i showroomet och det var en hel del snygga plagg. Konceptet är perfekt om du har ont om tid, gillar variation i garderoben och dessutom vill bidra till en bättre miljö genom recycling. Jag gillade deras utbud av varumärken och plagg och det fanns både fest, vardags och  businessplagg i kollektionerna. Blir du nyfiken? Du hittar mer info här!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *