Säkra kort!

Detta år går till historien som den värsta lågkonjukturen på länge och överallt har du kunnat läsa om hur du bör handla chiconomiskt, vilka säkra modekort du ska satsa dina pengar på, överkonsumtion och trendövermättnad.
Under året har jag varit ganska bra på rensa ur sådant som jag inte längre använder. Jag har både slängt och sålt plagg och accessoarer som jag inte känner behov av längre eller som riktigt är jag. Jag blir mer och mer insnöad på klassiker både när det gäller vissa signaturplagg men även accessoarer. Ett plagg som jag länge velat ha inte riktigt kan släppa taget om är den klassiska trenchcoaten ifrån Burberry. Den ska vara svart, dubbelknäppt och självklart med det klassiska mönstret på utsidan av kragen. En grundsten i garderoben som jag tror är en bra investering och som jag skulle använda i många år framöver. Vilket plagg eller accessoar är ditt säkra kort i år?

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *