Shu Uemura tips mot frissigt och livlöst hår!

Shusu Sleek Shampoo 300ml 390:-, Conditioner 200ml 440:-, Mask 200ml 500:-

Lagom till höst och vinter lanserar Shu Uemura vårdande serien Shusu Sleek för ostyrigt, frissigt hår.

Shu Uemura har varit verksamma inom make up sedan 1968 och har sedan dess kombinerat österländsk renhet med västerländsk glamour. När det kommer till hårvård har Shu Uemura en filosofi. Man talar om håret som om det vore en tavla och på samma sätt som konstnären förbereder sitt verk, förbereder man håret inför styling genom noga anpassad hårvård. Visst är det ett vackert tänk?

Med inspiration från japanska traditioner och shiatsu finns nu speciella salongsbehandlingar för hår och skalp, hårcermonier. 

Serien Shusu Sleek är inspirerad av silkestyg och har en utslätande effekt på torrt, ostyrigt och frissigt hår. Produkterna är berikade med kumminolja som är känd sedan länge inom naturkosmetik för sina lugnande och vårdande egenskaper. Serien består av shampoo, balsam och en intensivt närande mask och jag ser verkligen fram emot att testa denna serie som jag ej hunnit göra ännu. Mitt hår är nämligen både torrt och ostyrigt, speciellt på höst och vintern.


Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *