Snyggare, vitare tänder?

 I förra veckan var jag inbjuden till en pressfrukost och lansering av Stockholms nya tandblekningsboutique SMILE Stockholm. Produkterna och tekniken används bland annat av Ritz Carlton och andra exklusiva spas och salonger världen över.

Det aktiva ämnet hydrogen peroxid har använts riskfritt i över 100 år och är klassat som en godkänd kosmetisk produkt av FDA, U.S. Food and Drug Administration. En behandling börjar med att man putsar sina tänder med en speciell duk för att få bort eventuella rester. På 15 min får du snyggare och vitare tänder på väldigt kort tid. En grundbehandling på 15 minuter kan ge 2-4 grader vidare tänder.

Priserna är 1500kr för 15 min medans 30 minuter kan ge upp till 4‐8 grader vitare tänder. Resultatet varierar från person till person och beror på hur missfärgade tänderna var från början och resultatet varar upp till 1 år.

Konceptet White Science Technology är helt nytt i Stockholm och SMILE Stockholm hittas på Biblioteksgatan 29. Tel: 08-678 30 01

Min enda erfarenhet av tandblekning är sådana där stripes man köper i USA och som man låter sitta på i ett par minuter. Det här kanske är värt en test….?

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *