Snyggaste skinnbyxorna just nu!

Igårkväll blev det en snabb sväng ut till Modecenter i Nacka med Lotta & Lennox. Vi träffade Jan på Jofama som visade oss både vår & kommande höstkollektion. Det såg väääldigt snyggt ut. och jag hittade framför allt en riktig godbit till skinnjacka i mullvard med snygga detaljer…

Jag kommer återkomma med lite höstnyheter från Jofama längre fram och visa er mina favoriter här i bloggen.

Den här snygga tjejen jobbar på Jofama och jag blev helt kääär i hennes skinnbyxor! Både bruna och klassiskt svarta finns i vårens kollektion (jag har dessa i svart som jag använt flitigt i flera år) men dessa tycker jag har den perfekta bruna nyansen!

 Must have! 

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *