Sommarens bästa reakap!

Jag är överlycklig, efter ett väldigt givande möte med en ny kund på stan igår tog jag en sväng inom Svenskt Tenn, en inredningsbutik i Stockholm som säljer underbart fina möbler och mitt favoritmärke när det kommer till mönster – Josef Frank. Under semestern varje sommar brukar det alltid bli något köp här och denna gång blev det en fin bricka i blått med vita elefanter på. Vet inte varför de flesta av mina inköp just i denna affär brukar infalla under semestern men jag älskar att strosa runt därinne och drömma mig bort.
Därefter gick jag vidare till NK för att se om de hade startat sin sommarea. Det var full rea i hela varuhuset men ganska folktomt, säkert pga av det vackra vädret. Min långsiktiga plan det här året har varit att investera i en svart trenchcoat modell Ivy ifrån Burberry när tillfälle ges och därför blev jag eld och lågor när jag springer på en i min strl som dessutom hänger på rean…..Expediten informerade mig om att det endast är detta ex kvar som är med på rean och höstens trenchcoats med största sannolikhet kommer att höjas i pris då detta plagg är en klassiker som finns i samtliga av deras kollektioner och aldrig är med på rean. Anledningen till att just denna enstaka trench var med är att den tillhörde en limited edition som släpptes i våras i naturmaterial/bomull istället för polyester och fodret och insidan av kragen är i svart/grått rutigt istället för traditionell brunmönstrade. Den satt som en smäck och jag fick den för en bråkdel av vad jag trodde att jag skulle behöva betala!!!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *