Tävla med HoneyGrey!

Vi har fått möjligheten att välja ut två Fashionguide-favoriter från den svenska webshopen Honeygrey som säljer underbara plagg, accessoarer och home-produkter i cashmere och tävla ut dessa plagg till er! Vi har själva testat att beställa ifrån deras webshop och inte nog med att cashmerekvaliten är fantastisk på tröjorna och koftorna, du får dessutom ditt paket snyggt levererat i en lila box med silkespapper osv. En snygg helhetsupplevelse som gör det väldigt enkelt att välja att shoppa hemifrån soffan i brist av tid istället för att springa runt och trängas på stan :)!

Våra två favoriter just nu är en underbar kofta i ljust grått, v-ringning och knappar.
Den är normal i storleken och underbar i kvalitén. Den andra produkten är en lång, härlig cashmeresjal i formatet 180 * 60 cm som kan fungera som både halsduk, cape etc. 

För att vara med och tävla om dessa produkter vill vi att ni svarar rätt på följande fråga:

Hur många produkter har Honey Grey total i dam, herr, barn och home?
Maila ditt svar, namn, adress och vilken storlek du önskar på koftan till info@fashionguide.se. Vi presenterar vinnaren här i bloggen på pingstafton  den 22 maj!  Lycka till!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *