Tävla och vinn Billion Dollar Brows-produkter!

 Det amerikanska Hollywoodmärket för perfekta ögonbryn – Billion Dollar Brows finns äntligen i Svergie. Ett 30-tal salonger över hela Sverige utför behandlingar och säljer deras produkter som är välkända över hela världen. Serien innehåller specialprodukter för ögonbryn av alla sorter och vi på Fashionguide har fått möjligheten att tävla ut två produkter ifrån deras produktserie:

 

Brow Boost: En djupverkande behandling som stärker,stimulerar och återuppbygger tunna, överplockade och undernärda ögonbryn. Huvudingredienserna är en blandning av natruliga algextrakt som innehåller en hög koncentration av essentiella aminosyror, mineraler och vitaminer som stimulerear ögonbrynet återväxt och tjocklek. Värde295kr.

Universal Brow Pencil: En universell ögonbrynspenna som fungerar på alla hudtoner och hårfärger. Pennan skruvas fram vilket betyder att ingen pennvässare behövs. En perfekt produkt i makeup-väskan. Värde 225kr.

För att vinna vill vi veta följande:

Vad heter agenturen som tagit in Billion Dollar Brows till Sverige?

Maila rätt svar till info@fashionguide.se senast den 11 maj. vinnare meddelas här i bloggen under onsdagen den 12 maj.

LYCKA TILL!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *