Tävla & se Lena Phs Drömshow!

Fashionguide har fått två biljetter att tävla ut till er läsare till Lena Philipssons show Min Drömshow på Cirkus.

Biljetterna är till genrepet den 23/9 kl 19:30.

För att tävla vill vi att ni trycker på nedan Facebookknapp "Gilla" i detta inlägg samt svarar rätt på följande fråga:

Vad är det för färg på t-shirten med Lena Philipssons tryck som visas från Beas ateljé?

Maila rätt svar samt namn och mobilnr till info@fashionguide.se senast måndag 19 september. Vinnaren presenteras här i bloggen samt kommer att kontaktas via mail eller telefon.

Genrep är den 23/9 kl 19.30 på Cirkus i Stockholm och biljetterna kommer att ligga i biljettkassan i vinnarens namn.

Info om showen:

Ombyggnaden pågår för fullt ute på Cirkus på Djurgården i Stockholm inför premiären den 29 september. Showen kommer att spelas ”in the round” och en ny rund scen byggs mitt på parkettgolvet och nya publikplatser runt om scenen.

Med Min Drömshow firar Lena Philipsson 25 år som artist genom att tillsammans med dansare, musiker och körsångare ta med publiken på en fantastisk drömresa genom sin karriär där hennes egna hits blandas med tolkningar av andra artisters låtar och galna överraskningar.

Lena slog igenom i en gul paljettkavaj med Kärleken är evig 1986. Låten kom på andra plats i Melodifestivalen som sändes från Cirkus i Stockholm. 25 år senare har Lena Philipsson uppnått det mesta som går att uppnå som artist i Sverige. Hon har gjort succé med krogshower som Lena PH 006 och Lena+Orup, varit programledare för Melodifestivalen tre gånger och 2004 vann hon själv tävlingen med Det gör ont.

Den 29 september är Lena Philipsson tillbaka på samma scen där allt började med sitt livs drömshow – en häpnadsväckande show där vad som helst kan hända!
 

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *