Test av nya skönhetsprodukter!

Jag beställde hem lite hudvårdsprodukter från Akademikliniken från nya hudvårdssajten Skincity häromveckan. Jag har nu testat produkterna under några dagar och jag måste säga att Akademiklinikens produkter är verkligen aktiva och bra! Passar min hy perfekt!

Pure Antioxidant Crème är en skön fuktkräm för dag och/eller natt. Den ger huden näring, reducerar fina linjer och är fullproppad med skyddande antioxidanter som E-vitamin, silymarin, emblica samt grönt, rött och vitt te. Sojaprotein jämnar ut hudens struktur och har både en lyftande effekt samt ger huden lyster. Den är dryg så applicera endast en liten "klutt" i handen, den går lätt in i huden utan att göra den blank.  Pris ca 770kr.

Pure Repair Night innehåller retinol, ett aktivt ämne som har en bevisad effekt mot rynkor. Retinolet jämnar ut hudens yta och motverkar hudirritationer. Forskning visar att efter en längre tids användning producerar huden mer collagen och färre pigment (melanin), vilket gör huden mer kompakt. En skön nattcreme som även den är väldigt dryg.  Pris ca 770kr.

Pro-Lipid Delivery Mask innehåller en blandning av vitaminer och botaniska extrakt som mjukgör, lugnar och återuppbygger en torr och livlös hud. Hyaluronsyra gör huden len och ger lyster. De små blå kornen innehåller jojobaolja som reducerar fina linjer. De löses upp då krämen masseras in i huden med ljummet vatten. Skön mask att lägga på efter en stressig och jobbig dag! Efteråt känns huden fräsch och får ny lyster! Pris ca 690kr.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *