Tips på bra peeling!

Peter Thomas Roth är ett helt nytt hudvårdsmärke för mig, har inte tidigare känt till eller testat detta märke. För ett tag sen upptäckte jag det hos Skincity.se och bestämde mig för att testa det! Jag älskar att testa olika hudvårdsmärken och testa mig fram till vad som passar min hud bäst.

Jag beställde en produkt som heter Un-wrinkle peel pads. En mild och effektiv daglig peeling. De här peelingpadsen är bekväma och enkla att använda och hjälper till att minimera porerna, gör huden klarare och minskar förekomsten av fina linjer, rynkor och ojämn hudton. Jag upplever också atthuden blir mjukare, slät och fast och ger den ny lyster. Ett plus är att padsen är parfymfria och alkoholfria samt fulla av fuktgivande egenskaper som ger cellreglering och läkning av hudbarriären samtidigt som huden exfolieras.

Supersmidiga att  använda och ger huden den där extra lysten som man ibland saknar!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *