Världens bästa Lotta!

Dagen började med en härligt vårpromenad upp till Stockholms Sjukhem där min vän Lotta ligger efter sin leveroperation. Lotta är numera mer känd som . En blogg där hon skriver väldigt personligt och öppenhjärligt om sin ”skitsjukdom”som upptäcktes för ca 1 år sedan då hon fick diagnosen tjocktarmscancer. Hennes blogg följs av ca 8-10 000 människor varje dag och har vunnit flera fina priser. Lotta är en fantastisk vän och människa och jag håller alla tummar jag har att hon ska slippa påbörja en ny cellgiftsbehandling i vår. Hon har dessutom världens näst sötaste lilla kille – Lennox :).
Bilden har jag fått av Lotta och är ifrån årets ELLE-gala då Lotta jobbade under kvällen och fotade vimmel för Se & Hör.
Resten av dagen är fylld med jobb och jag kan avslöja att Fashionguide har ett nytt spännande projekt på gång som kräver en hel del jobb just nu so back to work…Mer info kommer inom kort och jag lovar, ni kommer ej bli besvikna…

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *