Vårnyheter frÃ¥n Veet

Efter en lång vinter med snö ohc kyla ser vi nu äntligen ljuset i tunneln. Dags att förbereda kroppen för lite vårsol! Veet har några nyheter som snart landar i butik:

Suprem Essence Hair Removal Cream Bikini and Underarm (ca 79kr)

Cremen är specialutvecklad för bikinilinje och armhålor, några av kroppens mest känsliga delar. Cremen innehåller bla sheasmör som har en lugnande effekt på huden. Den fräscha rosendoften gör att huden doftar gott efter hårborttagningen.

Suprem Essence Ready to Use Hair Removal Wax Strips Bikini and Underarm (ca 59kr)

De små vaxremsorna är specialutvecklade för bikinilinje och armhålor där hårborttaning annars kan vara svårt. Suprem Essence ger en smidig hårborttagning som lämnar huden silkeslen i upp till 4 veckor. Med regelbunden användning blir håren dessutom färre och finare.

Suprem Essence Wax Stripes Face

Ansiktshår, exempelvis på överläppen kan vara hämmande och generande. Med vax avlägsnas hårstråna med rötterna. Det kan kännas lite första gången men fördelen är att man får ett fint resultat som håller upp till 4 veckor. 


Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *