Vikten av trevlig personal…

åhh vad jag kan bli irriterad på snorkig personal i butiker. Tycker att det är relativt ofta man stöter på personer som både är otrevliga och inte har en gnutta servicekänsla i kroppen….nu senast när jag var och handlade barnkläder på LUCCA i Stockholm. Tjejen i butiken hade både kort ton och attityd när jag frågade om ett par shorts samt gav fel pris. När jag väl stod i kassan och hon hade dragit mitt kort upptäckte jag att hon gett mig fel information om priserna på två varor men då det var 70% rea i butiken var det inget byte eller ångerrätt. Jag orkade inte argumentera med henne men nu ångrar jag att jag inte gjorde det. Grrrr!

Det är bla sånt här som gör det skönt att shoppa i lugn och ro hemma via webshoppar!

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *