Vitaminkick!

Sist jag var i New York är ca 1 år sedan och då fastnade jag för vitaminvatten som det finns hur många varianter av som helt där. Det är ett supergott alternativ om man inte alltid vill ha läsk men ändå något som smakar något mer än vanligt vatten. Sedan dess har jag letat efter detta i Sverige och för en tid sedan hittade jag det svenska företaget Vitaminwell som har flera goda smaker. Vitaminwell säljs både på en del fik och restauranger men även på apoteket och i dagligvaruhandeln. Dock kan priset på dem variera från 19:90-40kr/st.

Produkterna är icke kolsyrade drycker med tillskott av vitaminer, mineraler, aminosyror och ämnen som ingår i kroppens naturliga ämnesomsättning. Dryckerna har låg sockerhalt (mindre än mjölk och de flesta läsker och juicer) och innehåller en mindre mängdfruktsocker (fruktos), inte druvsocker eller konstgjorda sötningsmedel. Fruktos påverkar kroppens sockerreglering på ett skonsammare sätt än andra sockerarter. Sortimentet består av 5 olika varianter, för en återförsäljare nära dig, kolla in deras hemsida.

Om Modeblogg - Fashion

Läs om de senaste trenderna, hitta de bästa skönhetstipsen, ta del av de färskaste modenyheterna - Fashionguide är bloggen för dig som älskar och andas mode.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *