Castelijn & Beerens

1.099.00 kr

Castelijn & Beerens

Köp

Artikelnr: 20801040 Kategorier: ,

Beskrivning

Kvalitet, hantverk och innovation är högsta prioritet hos Castelijn &amp, Beerens. Det välkända familjeföretaget har en rik historia i läder konstruktion. De har designat och tillverkat exklusiva lädervaror i över 65 år.

Under årens lopp har kunskap i att välja de bästa skinnen, hantera kvalitet och utveckla framgångsrika stilar förts vidare från generation till generation och drivs idag av tredje generationen. De har ärvt passion för läder och strävar efter att fortsätta den framgångsrika traditionen. 

Castelijn &amp, Beerens "läder varor tillverkas av de mest exklusiva läder. I nära samarbete med italienska garverier behandlas de utvalda skinnet för att ge den extra genuin touch som ger produkterna en unik klass.

Läder är den viktigaste ingrediensen i produkterna. Castelijn &amp, Beerens inser detta och därför handplockads varje hud innan den tas med i produktionen.

Det starka engagemanget och hängivenheten till att framställa sitt läder gör att Castelijn &amp, Beerens kan garantera en konsekvent hög kvalitet på sina produkter.

Mått: 20,5 x 12,5 x 2,5 CM

Mer information

StoreName