Tiden springer iväg och snart ska man vara sommarsnygg i bikini….lika jobbigt varje år. Regelbunden motion och hälsosam kost är A och O för en frisk och välmående kropp, men såklart även lite andra förberedelser innan vi kan känna oss sommarsnygga i bikini.

Veet lanserar en hel serie med bra produkter som gör att du snabbt kan bli redo inför sommaren. Här kommer deras tre enkla tips som ger dig en mjuk, glänsande och silkeslen hud på nolltid.

1. Börja med en peeling som du enkelt gör själv genom att blanda en del solrosolja med två delar rörsocker. Massera in den med cirkulerande rörelser över hela kroppen och skölj sedan med varmt vatten.

2. Cirka 24 timmar efter din peeling är din hud redo för hårborttagning. Veet är expert på hårborttagning och har utvecklat krämer och vax för ben, armhålor och bikinilinje.

3. Det är snyggt att vara solbränd, men du vill inte utsätta din hud för solarium. Brun utan sol-kräm är den perfekta lösningen för bleka svenskar. Vänta cirka 24 timmar efter hårborttagningen med att applicera en brun utan sol-kräm. Du får jämnast resultat om du använder krämen direkt på huden, inte ovanpå andra krämer eller lotions.

Fri frakt

De flesta av våra listade återförsäljare erbjuder fri frakt.

Fria returer

Många återförsäljare erbjuder även fria returer.

Betala när du fått varan

Flertalet återförsäljare erbjuder möjligheten att betala först när du fått din beställning.