Höstens trender 2008

Höstens trender 2008

Snart är hösten här, därför har vi på Fashionguide samlat ihop de viktigaste trenderna inför höstens kommande shopping.

Rutigt
En återkommande trend men det som gäller i höst är att du bär flera olika rutmönster samtidigt. Blanda din tweedkjol med den klassiska bondskjortan. Rutfärgerna ska vara murriga som blodrött/ beige/skogsgrönt eller marin/vitt/grått.

Virkat & Spets
Kanske den viktigaste trenden i höst och hela Pradas höstkollektion bestod av denna stora trend. Spetsen behöver inte nödvändigtvis vara svart utan du kommer hitta mkt fina plagg i vitt el tex lila spets. Snyggt att styla med en polokrage under.

Boho DeluxeMössaPaljetter

Nitar
Hetast i höst är guldnitarna och de syns på mkt accessoarer, skor och väskor.

Paljetter
Paljetter syns inte bara till fest utan även till vardags genom att mixa paljettskorna till jeans och klänningen med kavaj över.

Boho Deluxe
70-tals inspirerat och mkt mönstrat. Pälsen är helt klart pricken över i:et. Fransväskor el skor, paisleymönstrade tunikor och stora runda glasögon är signum för denna trend.

Höstens Accessoartrender 2008

Tiara
En tydlig accessoartrend som inte bara syns till fest. Ett smycke som är en viktig accessoar som gör dig både vackrare och lite flirtigare. Hitta en som passar din stil.

Mössa
Stora, pösiga och gärna gråa mössor funkar till det mesta. Bad hair day el ”jag orkar inte bry mig-känslan” är den coolaste i höst. Ju större och pösigare mössa desto bättre.

Mönstrade strumpbyxor
Mönster, ränder, rutor – you name it. Ju mer dina ben syns desto bättre!

70-tals stövlar
Om du har några 70-tals stövlar i skinn i garderoben är det dags att damma av dem. I höst ska gärna stövlarna ha broderier, fransar, pälskanter el utstansade mönster

Källa: ELLE, Glamour, Chic

Post Comment

Fri frakt

De flesta av våra listade återförsäljare erbjuder fri frakt.

Fria returer

Många återförsäljare erbjuder även fria returer.

Betala när du fått varan

Flertalet återförsäljare erbjuder möjligheten att betala först när du fått din beställning.