Höstens trender 2009

Höstens trender 2009

Butikerna börjar att fylla på med höstens godbitar och här tipsar Fashionguide om höstens starkaste trender och vad du inte vill missa i höst. En höst som bjuder på allt mellan läder, paljetter, markerade axlar och skarpa färger.

Paljetter och Skinn
Det ska vara blanka material i höst. Paljetterna har funnit med ett tag nu men denna trend är den perfekta partyhöjaren. Om du inte vågar dig på en klänning, shorts eller topp, satsa på glittriga accessoarer, paljettpumps eller varför inte en svart paljettväst till din outfit. Två säkra kort när det kommer till hösten skinntrend är ett par snortajta skinnbyxor och en skräddad läderkavaj.

Päls
Pälsen håller i sig även denna höst och nu ser vi den i allt ifrån jackor, mössor och vantar. Om man inte vill köpa nytt, ta en titt i vintagebutikerna där man kan göra riktigt bra pälsfynd och här funkar fusk precis lika bra som äkta vara.

SkinnPälsLårhöga stövlar

Lårhöga stövlar
I höst är det helrätt med lårhöga stövlar a´la Pretty Woman . Du kommer hitta allt ifrån porriga lackstövlar till platta i mocka. I höst kommer jag styla med leggings och en lång stickad, härlig kofta till. En given favorit då de får sina ben att se både långa och slanka ut.

Rutigt, Sammet och Möbeltyger
Den klassiska rutan kommer och går men i höst kommer butikerna fyllas med denna trend. En stor trend om man inte vågar hela vägen är att köra på mönster på strumpbyxorna. “Inredning är mode och mode är inredning” sa Acnes Jonny Johansson om samarbetet med Svenskt Tenn. Vi har sett flera tunga brokader och traditionella gardintyger på catwalken i höst. Sammet är helrätt i alla lägen och jag skulle då satsa på något i svart eller mörk blå, klassiskt och stilrent.

Starka färger och galna kombinationer
I höst ser vi gärna hela outfits i skrikigt knallrött, kornblått eller cerise för den som vågar. För inspiration titta på modedesignern Dries von Noten, denna trends mästare.

Källa: ELLE, Glamour, Style.com

Post Comment

Fri frakt

De flesta av våra listade återförsäljare erbjuder fri frakt.

Fria returer

Många återförsäljare erbjuder även fria returer.

Betala när du fått varan

Flertalet återförsäljare erbjuder möjligheten att betala först när du fått din beställning.