Hösttrender 2007

Hösttrender 2007

När modet byter säsong är det äntligen dags att sätta färg på garderoben. Pälsen är ett självklart vinterplagg och i höst kommer även skinnplaggen starkt. Stickade plagg och batik, satin och mönster lyser på trendhimlen. De starkaste trenderna i höst är följande:

Färgtest
Färgfest
Det är trendigt med färg och gärna från topp till tå såsom starkt orange, kryddigt gult, härligt havsblått, cerise och knall lila. Våga färg men självklart är svart fortfarande trendigt och gärna då i alla tänkbara nyanser.

Päls
Päls
Ju större och rundare desto bättre och vågar du så satsa på en i färg. Den klassiska damiga, lyxpälskappen är helt rätt i höst men även stora, grova och luftiga pälskappor visades av Pucci, Sonia Rykiel och Emanuel Ungaro.


Mjukt Skinn
Blankpolerad, mjuk och skön ska den vara – och gärna svart. Skinn är helt rätt i höst, satsa på en bikerjacka, en skinnkappa med exklusiva skärningar eller varför inte en elegant klänning eller kjol. Färgerna som syntes på visningarna var svart eller olika nyanser av brunt.

Ladylike
Ladylike
Vi har en kvinnlig höst framför oss. Plagg som framhäver den kvinnliga figuren är hett. Figursydda kappor, pennkjol, pumps och kvinnliga blusar. Tänk sofistikerat! Glöm inte accessoarer såsom liten väska, skinnhandskar och gärna hatt!

Grafisk design
Grafisk Design
Stora grafiska mönster såsom blockmönstrat är en tydlig trend. Mycket mönstrade klänningar och kjolar. För att sätta mönsterstilen direkt matcha med färgglada strumpbyxor.

Post Comment

Fri frakt

De flesta av våra listade återförsäljare erbjuder fri frakt.

Fria returer

Många återförsäljare erbjuder även fria returer.

Betala när du fått varan

Flertalet återförsäljare erbjuder möjligheten att betala först när du fått din beställning.