Trender 2007

Trender 2007

Vårens trender präglas av futurism, blanka ytor, romantik, chica sportinfluenser och en härlig 80-talsrevival. Vår och sommarmodet känns lätt,ljust, lite galet och voluminöst. De största trenderna i vår är:

Sport de luxe Tydliga detaljer Metallic Ultramini

Romantiskt
Ljusa chiffongklänningar och fjäderlätta material som stylas lager på lager.Skir tyll och romantiska volanger i lätta pastellfärger.

Sport de luxe
Dressade sportplagg i blanka material, anoraken gör comeback fast med volym och knalliga, roliga färger gör träningen lite lättare.

Tydliga detaljer
Kristaller som gnistrar är en tydlig trend samt bandsydda sömmar i olika färger.

Metallic/Futurism
Influerat av bla Star Wars, Terminator och Star trek. Superblanka ytor, foliesilver och metallic. Vi kommer se mycket silver i både kläder,accessoarer och skor under våren.

Ultramini
Kortkort är kort men nu ska det vara ännu kortare. Kanske mer som en förlängd tröja el skjorta. 60-tals trenden är tillbaka och ett tips är att satsa på lyxiga material som siden tillsammans med höga klackar för att inte tappa den sofistikerade looken.

Knalliga färger/80-tal
Härligt starka färger som gult, kornblått, rött, rosa och lila, glitter och mönster. Leggings fortsätter vara en trend även i vår men tänk även Dallas och Dynastin dvs breda axlar, stora rosetter och volumiösa siluetter.

Post Comment

Fri frakt

De flesta av våra listade återförsäljare erbjuder fri frakt.

Fria returer

Många återförsäljare erbjuder även fria returer.

Betala när du fått varan

Flertalet återförsäljare erbjuder möjligheten att betala först när du fått din beställning.