Vårens modetrender 2011

Vårens modetrender 2011

Ny säsong och nya trender, Fashionguide hjälper dig i trenddjungeln och nedan listar vi våren 2011`s viktigaste modetrender. Hoppas att du inspireras och hittar hjälp till att forma just din härliga vårgarderob!

Minimalistiskt vitt
Vitt är utan tvekan vårens färg, bär det dessutom gärna från topp till tå. Designen är minimalistiskt 90-tal och matchas bäst med en sobert avskalad makeup och strikt, enkel frisyr med sid- eller mittbena.

Färgchock
Det var längesedan det pratades och visades så här mycket färg på catwalken. Ton i ton, matchandes med neutrala färger eller en total färgexplotion med alla olika färger samtidigt. Inspireras av Gucci och Jil Sander.

Exotiskt Djungel
Djuren hyllas, palmbladstryck är to die for och syrliga frukter inspirerar vårens vildaste trend.En extra vitamininjektion får man av fruktplaggen från bla Prada, Stella McCartney och Moschino Cheap & Chic visar i vår.

Go Asia
Det stora landet i öst influerar mer än bara världsekonomin i vår. Kinaflickor trippade ut från vart och vartannat modehus beströdda i paljetter och efterlängtat dekadent 20-talsmode med djupa V-ringningar à la J-Lo och glammigt kvinnliga versioner av kinakragen. Dekorativa hysk-knäppningar och orientaliska blommönster tryckta på blanka sidentyger finns hos många designers och Tassels (gardintofsar) är vårens hetaste fynd att pynta din väska eller ditt skärp med.

FärgchockMinimalistiskt vittDiscomania

Discomania
70-tals looken har funnits med ett par säsonger men nu till vårens går vi all in! Vårens retrodoftande färger som senap, lila, cerise, gul och babyrosa inspirerar till en vildare accessoargarderob. Perfekt att mixa med maxiklänningar, byxorna med hög midja och tex plagg i tunn mocka.

av: Shatilla Holm

Post Comment

Fri frakt

De flesta av våra listade återförsäljare erbjuder fri frakt.

Fria returer

Många återförsäljare erbjuder även fria returer.

Betala när du fått varan

Flertalet återförsäljare erbjuder möjligheten att betala först när du fått din beställning.