Vårens trender 2008

Vårens trender 2008

Äntligen börjar våren sakta men säkert visa sina första tecken. Fashionguide ger dig de viktigaste trenderna och bra tips inför vårens shopping. Tjuvtitta och inspireras av Fashionguide´s stora trendrappor. De största trenderna i vår är:

Pyjamaslikt
Säsongens kanske mest otippade trend är ”pyjamaspartyt” – tvådelande eller helsydda sparkdräktsvarianter i tunna, skira tyger och transparenta detaljer. Utanpåsydda bh:ar och korsettliv som gärna syns ovanpå andra plagg, annars ju mer hud desto bättre.

Power Dressing
Ett uttryck som användes på 80-talet och syftade på alla karriärskvinnor i strikta kostymer med knytblus och axelvaddar. Manligt fast på ett kvinnligt sätt.

Knalliga färger
De starkaste och hetaste färgerna i vår spås vara rött, blått och gult och gärna då på material som glansigt siden och torr kanvas…

Eko Blommigt
Modevärlden blomstrar och miljömedvetenheten driver designerna. Galna rabattmönster, Gardinior, prästkragar och skira ängsblommor.

Africa Style
Influeras av tribalmönster från Afrika.Plagg som tex kakifärgade byxdräkter, uniformskavajer och blusar med fickor syns på flera av visningarna. Färgskalan är ganska färglös såsom kitt, silvergrått, beige och bleka hudfärger.

Källor: ELLE, DV, Cosmopolitan, Style.com

Post Comment

Fri frakt

De flesta av våra listade återförsäljare erbjuder fri frakt.

Fria returer

Många återförsäljare erbjuder även fria returer.

Betala när du fått varan

Flertalet återförsäljare erbjuder möjligheten att betala först när du fått din beställning.